S: t Olav

Dag. 13 zaterdag 9 juli. Vandaag regen de hele dag. Zelfs de regenbroeken kwamen ter voorschijn. Maar eerst heel rustig aan. We vertrokken pas van Bakgården om 12 uur. Direkt till Revsunds brouwerij. Daar hebben we heerlijk gelunched met nog een andere bier; aanbevolen door de eigenaar. Dan 1 uur en een halv uur fietsen langs E14. In Bräcke aangekomen konden we meteen in onze kamer van het hotel Jämtkrogen. Warme douche. Later toch pizza gegeten en lunchkwark bij ICA gekocht. En ook 4 bollen sokkenwol!! In hotelkamer koffie gezet en een herhaling van ‘allsång på Skansen’ op TV gezien. Daar speelde Åsa Jinder på nyckelharpa. Dus toch wat polskamuziek. De bedden lijken prima. Meestal komen we iets te zachte bedden tegen. Morgen hebben we droog weer besteld.

Dag 13 lördag 9 juli. Idag regnade det hela dagen. Men först tog vi det lugnt. Vi startade först kl 12 från Bakgården. Vi cyklade meddetsamma till Revsunds bryggeri. Där åt vi lunch. Sedan en och en halvtimme i regn. Vi tog tom fram våra regnbyxor. I Bräcke kunde komma in i hotellrummet på en gång. Varm dusch var behövlig. Senare in i byn. Köpte fruktkwarg till morgondagens lunch, någonstans utefter vägen. Och jag köpte 4 nystan sockull (Järbo ull!). Vi åt var sin pizza. Nu tillbaka på hotellet gjort kaffe och tittar på en repris av ‘allsång på Skansen’ på TV. Nu hoppas vi på torrt väder i morron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.