S:t Olav Dag 11

Wakker geworden in Wangen wärdshus. Buiten fris, bewolkt. Goed aangekleed. Bij het uitchecken hoefden we niet betalen voor het eten gisteren. In een uur tijd waren we in Nälden. Daar kochten we koffie, yoghurt voor de lunch. Schappelijk gruisweg naar de brug over Rödöns sund. Het woei hard op de brug. Ik was bang dat mijn kaarten weg zouden waaien. Een beetje verkeerd gereden. Daadoor misten we een fika (café). Na 4 uur en 57,8 km fietsten we over de voet- en fietsbrug naar Östersund. Ook deze keer hebben we het Monster van Storsjön niet gezien. We waren te vroeg in het hotel voor inchecken. Ons bagage kon gestalled worden en de fietsen achter in de garage. Wij scoorden een lekkere bier bij rest. Tre Rum. Anderhalf uur later konden we ons kamer in. Ik had blijkbaar wat slaap in te halen. Terwijl Chris de stad inliep. Tegen 6 uur gingen we terug naar Tre Rum. We hadden gezien dat ze lekker eten hadden. Het eten was inderdaad lekker! Nu proberen we achter te komen of we ontbijt kunnen krijgen op onze volgende overnachtingsadres. Precies Nu belden ze terug van Bakgården. Wij krijgen eten en ontbijt!

Dag 11 I morse såg det lite kallt oc blåsigt ut. När vi checkade ut från Wången wärdshus, behövde vi inte betala middagen igår. Vi klädde på oss ordentligt. Efter en timme var vi framme i Nälden. Där drack vi kaffe och köpte yoghurt till lunch. Vi cyklade på en hyfsad grusväg ner till Rödönbron. Uppe på bron blåste det så kraftigt att jag trodde kartorna skule blåsa bort. Sedan körde vi lite fel. Vi missade ett café. Efter 4 timmar och 57,8 km var vi framme vid fot- och cykelbron över till Östersund. Den här gången hade vi inte heller sett Storsjö odjuret. Vi var för tidiga på hotellet. Vi satte bagaget i ett bagagerum, cyklarna nere i garaget. Sedan gick vi ut på stan och tog en härlig öl på rest. Tre Rum. Senare framemot kvällen gick vi dit igen och åt god mat. Dessförinnan tog jag igen mig efter vi kommit in på rummet. Nu har vi försökt ta reda på om vi får frukost på nästa övernattningsställe och mat. Just nu ringde dom tillbaka. Jo, det fixar sig!

One Reply to “S:t Olav Dag 11”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.