Bloody nervous

Vanochtend belde Thierry om te zeggen dat de weeen waren begonnen om 1 uur die nacht. De verloskundige had gezegd dat als er om ongeveer 10 uur niet meer ontsluiting zou zijn dan die 1 1/2 centimeter, dat ze dan naar het ziekenhuis zou moeten. En inderdaad… om half elf belde Thierry om te zeggen dat ze naar het ziekenhuis gingen. Goed een uur later belde hij om te zeggen dat ze de bevalling zouden gaan inleiden. Weer een uur later belde Maike vanuit de auto (!) om te zeggen dat ze weer onderweg waren naar huis omdat ze toch liever de natuur hun werk wilden laten doen……

Vreemd hoor. Dat in zo’n ziekenhuis de 1 zegt ja en de ander nee en haar vervolgens weer weg sturen. Getuigt ook niet echt van standvastigheid en goede communicatie.

Ik hoop dat ze geen verkeerde beslissing hebben genomen en dat de kleine man binnen nu en een paar uur toch gezond geboren mag worden en dat Maike het allemaal goed doorstaat.

De cadeautjes liggen klaar en ik sta in de startblokken om er naartoe te vliegen. Je wordt uiteindelijk maar 1 keer in je leven voor de 1ste keer oma..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.