Half rondje Zuiderzee route dag 4

Na een lekkere nacht en luie ochtend met een superontbijt gingen we weer op weg. We kwamen bijna bij Schokland, waar we vaak hebben opgetreden(Scandinavisch) en in de kraam voor de Zweeds- Nederlandse vereniging hebben gestaan in het voorjaar(nu is de Scandinavische markt 2 jaar niet doorgegaan). Na zo’n 15 km gingen we de brug over bij Ramgeul. We waren weer terug op het Oude land. Midden in kampen hebben we een lekker kopje koffie met gebak gehad. Ook zo’n gezellige stad. Even later in Elburg vierde de gezelligheid hoogtij! Jeetje,de ‘hoofdstraat’ was één open terras.vol blije mensen zonder mondkapje. Vandaag= vrijdag MIDSOMMARAFTON in Zweden,hebben wij in stijl afgesloten in een kasteel, De Essenburgh buiten Hierden. 60 km gefietst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.