De dagen lengen

…. en de datum van de geboorte van de kleine Smeekes komt met rasse schreden dichterbij.

Gelukkig is Tim zijn verjaardag (15 maart) voorbij zodat we weer opgelucht konden ademhalen. Twee verjaardagen binnen de familie op dezelfde dag is niet leuk. Het wordt dan altijd keuzes maken en dat wil je liever niet.

De kleine “aap in de buik” wordt drukker en drukker en  voor Maike wordt het lastiger om te slapen.

Zaterdag heeft Tim de wieg van Thierry voor me opgediept uit de container (onze schuur). Getver wat ziet die er vies uit.  Een flink sopje met chloor is hier wel nodig. Een nieuw verfje ook denk ik. Daarna zet ik hem boven op mijn slaapkamer. Dekbedje en hoesjes heb ik al. Alleen nog ergens een matrasje opdiepen. Ook de box moet natuurlijk uit de container komen en worden geschilderd.

Ja er breken hele andere tijden aan. Waar ik nu nog mijn werk heel erg belangrijk vind, kon het wel eens zo zijn dat ik straks eigenlijk alleen nog maar met “kleine aap” dingen wil doen. Het lijkt me ontzettend leuk om, als hij kan zitten, (ja ja ongeduldige oma) met hem op de fiets overal naartoe te rijden. Koetjes kijken, schaapjes tellen enz.

Nog even wachten oma……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.