Turbulentie

ja, turbulentie inderdaad.

Vrijdag 27 maart gaat Tim tekenen bij de notaris en  krijgt hij de sleutel van zijn appartement. Nog diezelfde dag gaat hij zich storten op het werk wat gedaan moet worden. Hij heeft er veel zin in.

Dat hij vertrekt uit de dependance betekent dat we deze kunnen gaan verhuren voor vakanties en weekenden en dus is ook daar werk aan de winkel. Ik ga weer op zoek naar leuke meubeltjes en allerlei andere dingen zoals koelkast, vaatwasser en uiteraard een goed bed. De laatste dingen overigens nieuw want ik wil een goede start maken en de dependance omtoveren tot een knus en fijn plekje om een paar dagen in door te brengen. Fietsen moeten worden gekocht en ik dacht al een hottub voor in de tuin. Daar moet dan weer een overkapping voor worden gemaakt en ga zo maar door.

Turbulentie dus.

Daarnaast is Sipke druk bezig om op de Smeekes website een aantal pagina’s in te richten voor verhuur, contact, bijzonderheden etc. over de Dependance. Een heel werk wat ook niet zomaar klaar is. Gelukkig is er nog tijd want voor Tim echt weg is is het wel eind april begin mei.

En ja als we het dan hebben over dit tijdvak dan zou het zo moeten zijn dat ook de kleine Smeekes is gearriveerd. Op dit moment telt Maike af en is het nog 13 dagen. Hopelijk hoeft ze niet al te lang te wachten (en wij dus ook niet).

Spannende tijden zoals altijd binnen de Smeekes familie.
Dat houdt het levendig. Indutten doen we op deze manier in ieder geval niet

Turbulentie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.