Vakantie periode komkommertijd?

Nou, ik weet niet waar de uitdrukking precies vandaan komt maar het zal wel te maken hebben met het feit dat de komkommers in deze tijd rijp zijn want het is natuurlijk absurd om ons te willen laten geloven dat er tijdens de vakantieperiode niets gebeurt in ons land.

Laat ik het in ieder geval dicht bij huis houden en een vertellen wat er bij ons allemaal zoal plaatsvindt.

Allereerst gingen Wouter en ik een week op vakantie en “pasten” Maike en Thierry samen met klein Jay op ons huis, onze tuin en onze dieren. Terwijl wij genoten van een rondreis van 2300 km door Duitsland (Potsdam, Rügen, Usedom, Greifswald, Varel, Buttforde, Rauderfeh,Harlingen, Vlieland) kampten zij met een mannetje wat waarschijnlijk ziek was van de vaccinaties die hij kort daarvoor had gehad. Omdat dat veel van hun tijd in beslag nam zijn Wouter en ik een dag eerder teruggekomen en hebben we zondag op Jaymie gepast zodat T&M een dagje voor zichzelf hadden.

De week daarna waren ze weer in hun eigen huis in Hoogland en ging het gelukkig beter met hem. Ze konden dus beginnen aan de “grote tuinklus”.

Wij waren inmiddels begonnen aan de metamorfose van de studeerkamer van Wouter door een hele Billy boekenwand te plaatsen en een Bear chair waardoor er nu een hele andere kamer is ontstaan.

Daar tussendoor hebben we nog een dagje Castricum meegepikt en brachten een bezoek aan zus Tiny in Alkmaar. Ook weer gezellig.

De Dependance intussen heeft vele bezoekers gehad en nog steeds zijn er enthousiastelingen die graag een weekendje/weekje komen. Het brengt veel gezelligheid met zich mee.

Hoezo dus Komkommertijd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.