Over famlieperikelen gesproken?

Because sometimes life is beautiful is the header van smeekes.nl. En ja sometimes life is beautiful maar soms is het ook worstelen en harken om het hoofd boven water of niet in de wolken te houden.

Geboortes in de familie brengen veel turbulentie. Mooie maar ook lastige dingen doemen op. Schoonmoeders die domme dingen zeggen en schoondochters die bijna “over the edge” gaan omdat de depressie na de geboorte toch wel erg veel op een postpartum depressie gaat lijken. Twee partijen die elkaar dan niet verstaan en de clash kan bijna niet groter.

Het domino effect slaat toe en zoon is in rep en roer en daardoor ook zijn vader. Waar eerst een gezin in grote harmonie met elkaar optrok is nu sprake van een kraters ter grootte van de Grand Canyon.

Een goedbedoelde poging de zaak weer recht te trekken liep op niets uit en waar de gezamenlijk etentjes altijd harmonieus en gezellig waren komt nu de een wel en de ander niet.

Nooit maar dan ooit nooit gedacht of verwacht dat dit ons zou overkomen. Wij niet. Bij ons ging het anders dan bij een ander. Beter, mooier. Wij hadden de wijsheid in pacht. Niet dus.

Ons rest niets anders dan wachten en hopen…………….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.