Even Wennen

a en dan heeft de webbeheerder zomaar de website aangepast en moet je weer helemaal opnieuw je weg zien te vinden. Andere loginnaam ander password.. uhh.. wat was het ook alweer? Maar goed, de grijsblauwe uitstraling van de nieuwe homepage heeft ook wel weer wat.

Wat ook even moet wennen is het feit dat ik ga verhuizen. In december pak ik mijn hele boeltje op en ga een deurtje verder zogezegd. Althans…. dat was de bedoeling. Liefs heeft nu ineens weer andere gedachten en denkt dat hijzelf maar een deurtje verder moet. Dit was al tientallen keren voorgesteld maar niet geaccepteerd. Nu dan lijkt het licht ineens te gaan schijnen en is het toch “wel een idee”.?!!

Was ik verdorie net een beetje aan het idee gewend om danig in te krimpen (spullen wegdoen enzo), dierbare dingen te houden en mee te nemen en ook het grote huis toch nog leefbaar houden voor hem.

Komt er ineens weer zoiets tussendoor fietsen.

Ik zou bijna een survey gaan houden hier op de website zo van:

Ja–> je verhuist

Nee–> je blijft in het grote huis.

Wie het weet mag het zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.