Beeldschermtachograaf

De beeldschermtachograaf zegt dat ik nu (ja nu) een micropauze moet nemen van 30 seconden. Dat lukt natuurlijk niet als je een stukje wilt schrijven op de website in je blog.Toch als ik het zo bekijk had ik het beter wel kunnen doen want van de drie zinnen zijn er ongeveer tien woorden fout en die moet je dus verbeteren. Dit betekent gewoon dat je aan een pauze toe bent.

Ik hoor verschillende mensen denken: een beeldschermtachograaf? Ja hoor. Net zo goed als u straks een kastje in de auto krijgt om te zien hoeveel kilometers u rijdt heb ik een beeldschermtachograaf om te zien hoeveel uur ik al achter(voor) het beeldscherm zit.Ik heb dus nu de tijd overschreden en een boze tachograaf meldt dat ik micropauze moet nemen. tja. daat gaat dus even niet. Ik zal hem straks geruststellen en lekker even koffie gaan drinken.

Nee hoor, ik werk niet bij een bedrijf wat mij van minuut tot minuut in de gaten houdt. Ik heb zelf gekozen voor het installeren van de beeldschermtachograaf. Het is een mogelijkheid die het bedrijf biedt om jezelf rsi en andere ongemakken te besparen. Het is reuze handig als je je er aan houdt.

Dat is wat anders straks met uw kilometer kastje. U bent verplicht het te nemen.

Wees op uw hoede! big brother is watching you! 😉

beeldschermtachograaf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.