Het nieuwe jaar

7 januari 2010

Als ik dit type, verbaast het me weer dat er sinds de millenniumwisseling al tien jaar zijn verstreken. Echt ongelooflijk. En het grappige is dat waar men dacht dat het jaar 2000 ons heel veel problemen zou opleveren met computers en andere apparaten, gebeurde dat niet. Maar nu geeft het jaartal 2010 ineens wel problemen. met pinpassen, de apparaten die staatsloten genereren etc. Beetje komisch wel vind ik.

Maar goed. We hebben de feestmaand december weer achter de rug en ik moet zeggen het was een reuze gezellige maand. Met als klaptstuk een heerlijk en fantastisch georganiseerd kerstdiner bij Sipke en Catharina thuis. Wat hadden ze het prachtig voor elkaar. De tafel was een feest om te zien.

kerstdiner2009

Daarna, kwam de oudjaarsavond die Wouter en ik samen voor de tv hebben uitgezeten in mijn nieuwe kleine maar o zo knusse huis. We hebben genoten van de oudejaarsconference van Guido Weijers. Nooit eerder gezien maar vreselijk gelachen.

En toen, ja toen was het jar om en kwam er een nieuw jaar waarin ik al bijna direct voor controle naar het AVL moest. 5  Januari. Het is altijd zo’n nerveus moment. Maar gelukkig was alles o.k.

Thuis wachtte kleine man Jaymie op me want zijn papa en mama waren een paar dagen weg en oma mocht op hem passen. We hebben samen heerlijke dagen gehad. Het is een schat dat jongetje. Ik zal hem missen. Het zal nu weer stil zijn thuis.

Nu kijken we dus vooruit naar een heel nieuw jaar. Een jaar waarin ik (hopelijk) 60 jaar mag worden en waarin er heel wat gaat veranderen in de werkkring. Of eigenlijK: de werkkring houdt op te bestaan en het wordt nu dus zoeken naar een andere baan. En tja, wie wil nog een oma van 60 jaar? Maar toch, ik ga het gewoon proberen en wie weet wat voor moois er weer uitrolt. 12 jaar Hewlett Packard was een bijzondere, prachtige ervaring en ik ben er dankbaar voor.

Nu weer een volgende stap. We gaan ervoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.