Time flies

Ongelooflijk, mijn laatste blog schreef ik op 7 januari en inmiddels zijn er dus 14 dagen verstreken. De tijd vliegt door.

Afgelopen dinsdag vierde ik mijn verjaardag. Het was een bijzondere verjaardag want het kroonjaar 60 diende zich aan.

Wat een leuke dag was het. Op kantoor hadden ze overdadig mijn bureau en alles er omheen versierd en kreeg ik een prachtige bos bloemen. Ik had besloten mijn verjaardag niet thuis te willen vieren maar had gereserveerd in Zandfoort aan de Eem in Amersfoort voor een lekker turks buffet en daarna gezellig meequizzen met de vaste groepen. Nou de aankomst in het restaurant was een heel bijzondere. 200 ballonnen aan twee bogen en slingers overal. Placemats op tafel met mijn foto en feestmutsen voor alle gasten. De kinderen hadden zichzelf overtroffen. Fantastisch. Ze hadden een taart laten maken met 60 jaar en mijn naam er op en we kregen koffie of thee en een drankje en dat betaalden zij allemaal. Als cadeau kreeg ik een tafelmodel vriezer met vier laden waar ik heel blij mee ben want het vriesvakje in de koelkast is echt te klein voor een leuk voorraadje vlees, brood, ijs etc. Ik ben dus verwend.

Het quizzen leverde veel hilariteit op en na afloop had ik wel het idee dat iedereen had genoten. Echt een heerlijke verjaardag.

Dankjewel kids en ex man met vriendin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.