Nieuwe Ontmoetingen

Ja, ik snap dat je denkt dat er heel wat aan de hand is als je de titel leest van deze blog. Nee, geen mannen hoor. Wel een vrouw. Oeps… nee hoor ik ben niet ineens omgeturnd. Wel heb ik inderdaad via de mail iemand ontmoet waarmee de meest geweldige conversatie tot stand is gekomen. Ongelooflijk. Een soort van Soul Mate is opgestaan. Nou natuurlijk bestond ze altijd wel maar eerst nu hebben onze paden zich gekruist. Het is reuze grappig om te lezen wat ze allemaal schrijft. Ik ga er niet teveel over uitwijden  want ik wil haar hier niet portretteren als een herkenbaar persoon want dat zou niet verstandig zijn. Het leuke er aan is dat ze van mijn eigen leeftijd is terwijl ik altijd heb geroepen dat ik niks kan met mensen van mijn leeftijd want ze zijn zo “belegen”. Ja, je moet het maar durven zeggen. Ik bedoel het ook niet beledigend maar ik denk dat het komt omdat ik nog volop in het arbeidsproces zit en daar werk met mensen die allemaal jonger zijn dan ik. Dat maakt dat je hele andere invalshoeken hebt. Ik geniet daar oprecht van. Helaas is dit allemaal afgelopen per 1 oktober a.s. maar ik ben er zeker van dat er iets voor in de plaats zal komen waar ik mezelf ook in kan vinden. Heb diverse sollicitaties lopen maar ben bang dat ik met mijn 60 jaar niet echt meer in de markt lig. Het nieuwe zal dus van een geheel andere kant moeten komen en ik voel het al een beetje kriebelen daar achter in mijn hoofd. Het brengt nieuwe kansen. Nieuwe perspectieven.  De tijd zal het leren maar ik maak me nu nog geen zorgen.  Ik houd jullie via de blog op de hoogte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.