Florida & Cruise 2012 – Dag 1

 

Zo we zijn eindelijk in ons hotel na een lange dag. Vanochtend naar Schiphol gereden waar we voor de verandering gelijk de koffers kunnen afgeven zonder rij. Nog even een bakkie en dan door de douane. Laatste spulletjes ingekocht, nog een paar sigaretten gerookt (want we moeten weer een aantal uur zonder) en op naar de gate. Zo de vlucht zit helemaal vol, wat een rij bij de gate.
Uiteindelijk kunnen we het vliegtuig in wat lekker ruim is. We zitten op een rij van drie en we hebben een gezellige vrouw naast ons zitten. De vlucht gaat erg snel en na ongeveer 10 uur landen we op Miami Airport.
Zodra we buiten komen is het hier nog lekker warm. Het is intussen 8 uur 's avonds hier. Wat zijn we weer blij om terug te zijn in Amerika. Nu nog even bellen zodat we opgehaald worden. We wisselen de sim naar ons amerikaanse nummer en dan gaat het helaas fout. O nee, we kunnen niet bellen. Na wat dingen geprobeerd te hebben lukt het ons een half uur later gelukkig nog om te bellen. Helaas moeten we nu nog 45 minuten wachten. ( ja het is net Nederland hier met al die files)
Om 10 uur zijn we dan eindelijk in ons hotel en kunnen we nog even uitrusten voordat we morgen met de cruise vertrekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.