Dag 6 Forks

We worden vandaag wakker met het zonlicht van buiten. Vanuit ons heerlijke bed met satijnen lakens hebben we een geweldig uitzicht op de vallei. 

Rond half acht worden we gewekt met een kopje thee. Na ons kopje thee gaan we douchen om daarna te gaan ontbijten. We ontmoeten de overige mensen in de bed & breakfast en krijgen een heerlijk ontbijt. Daarna is het tijd om weer op pad te gaan. We rijden eerst naar Rialto beach om een wandeling te maken over het strand. We hebben een geweldig uitzicht en komen uiteindelijk bij hole in the wall aan. Het is toch nog wel een pittige wandeling, maar dan zijn onze benen in ieder geval weer warm gelopen. 

Hierna gaan we naar Second Beach. We lopen door een bos en ja hoor, we gaan gelijk weer omhoog. We waren al bang dat we geen klimmetjes kregen. Aan het eind hebben we een heel stuk naar beneden via een soort trap. Dan moeten we nog over een aantal boomstammen klimmen en komen eindelijk op het strand aan. We genieten weer van het uitzicht.

 Bij terugkomst even plassen op de dixies die behoorlijk schoon zijn. We rijden terug naar Forks en gaan lunchen bij de Subway.

Na de lunch is het tijd voor het Hoh rainforest. Gelukkig zijn dit makkelijkere wandelingetjes. We lopen door een heel mooi bos. Het doet erg sprookjesachtig aan door al het mos op de bomen. Wat een prachtige omgeving. 

Na deze wandelingen is het al weer tijd voor het avondeten, want we willen de zonsondergang gaan bekijken bij Rialto Beach. Als we terugrijden is het prachtig weer. Voor de Twilight fans: Ik zie zo voor me Edward glinsterend in de boom zit. We rijden naar de pizzatent en we gaan hier eten. We zijn net op tijd klaar, want er komt een hele familie binnen voor een verjaardagsfeestje. We rijden weer terug naar Rialto Beach. Rond kwart voor zeven komen we aan en besluiten om een mooi plekje te zoeken. We lopen weer door boomstammen en ik stoot mijn slipper tegen een tak. Ik begin te wankelen en ja hoor daar val ik op mijn billen. Gelukkig is het niet pijnlijk en kunnen we na het lachen weer verder. We zitten op een boomstam en bekijken de zonsondergang. 

Helaas wordt het iets bewolkter, maar het is nog steeds mooi. We zien ook nog zeehondjes vlakbij de kust die op zoek zijn naar eten en onze avond is weer geslaagd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.