Dag 12 Crater Lake – Mill Creek

Vanochtend zien we vanuit ons raam het meer. Het is een gedeelte blauw, maar niet helemaal. Het is hier behoorlijk koud en waait hard. Na het ontbijt gaan we richting Lassen. We rijden een stuk en het warmt gelukkig op. We zien opeens Mount Shasta opdoemen. Zo dit is indrukwekkend. Bij het viewpoint stoppen we om een mooie foto te maken. (We hebben foto’s waar de berg beter op staat)

Dan rijden we door naar McArthur Burney Falls. Hier gaan we eerst even plassen en wordt Sipke door een wesp gestoken. Gelukkig trekt het snel weg. Dan gaan we onze pannekoeken opeten. Vanochtend hebben we pannekoeken als ontbijt besteld, maar dit was zoveel dat we een doggybag hebben meegenomen zodat we ook gelijk lunch hebben. (Het is niet een hele charmante foto, maar we wilden jullie deze niet onthouden)

We gaan de waterval bekijken en lopen nog een stukje. Vandaag hebben we vooral een rijdag. 

Na dit bezoek rijden we terug richting Redding zodat we bij de supermarkt nog wat zaken kunnen aanschaffen. Hier is het flink warm, maar we gaan nog een stuk omhoog waar het weer kouder is.

We rijden de 36 op en hebben wegwerkzaamheden. We moeten een tijdje wachten en dan over de berg achter de safety car. Uiteindelijk komen we vlakbij onze bestemming. We gaan via een hele kronkelweg door het bos en komen aan bij onze cabin in the woods. We checken in, maar helaas is het restaurant al gesloten. We gaan daarom bij de fancy place eten. Ee is een bruiloft en mensen komen vooral in hun nette kleding eten. We vallen een beetje uit de toom, maar kunnen gelukkig nog een tafeltje krijgen. Na het eten gaan we ons bier opdrinken bij onze cabin en dan lekker knus in ons queenbedje slapen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.