Dag 18 Seqouia – Death Valley

Vandaag gaan we naar een warmer gebied. Het is hier prachtig, maar we zijn toe aan warmte en onder de 2.000 meter te zitten. We hebben een lange rijdag voor de boeg en gaan op tijd weg. We rijden via de haarspeldbochten het park uit en wat zijn wij blij dat we niet de andere kant op hoeven. Het is natuurlijk zaterdag vandaag en het is me toch een partij druk. We zijn ook redelijk verwend na alle minder drukke parken.

Voor vandaag heb ik een binnendoorweg uitgezocht. We rijden door niemandsland en over mooie bergweggetjes. Het nadeel is wel dat je meer dan 2 uur niets tegenkomt en door al het hobbelen op de weg moet Sipke natuurlijk weer plassen. Gelukkig komen we op een gegeven moment een benzinepomp tegen. Na de plaspauze rijden we langs Lake Isabella en zoeken een picknickplek voor onze lunch.

We rijden weer verder en komen bij het gebied van Death Valley. Het warmt lekker op en bij het bord maken we eerst even een foto.

Als we Death Valley inrijden rijden we door naar Stovepipe Wells waar we gaan slapen. Dit stelt niet veel voor, maar ze hebben een supermarktje en een restaurant. Rond zes uur gaan we de zonsondergang bij de duinen bekijken en dan even eten. Morgen is het weer zover en gaan we naar ons geliefde Las Vegas!!!!!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.