Dag 10 Roadtrip Nederland

Vandaag gaan we de N70 wandeling lopen. Dit schijnt een mooie wandeling te zijn met klimmetjes.

We rijden eerst naar Berg en Dal waar we de wandeling gaan starten. Gelukkig hebben we gelijk een parkeerplek en starten we de wandeling.

We zien hele mooie plekken en het is een goede pittige wandeling. We klimmen lekker omhoog en hebben echt het gevoel dat we in het buitenland zijn. Rond de parkeerplaatsen merken we dat deze wandeling erg druk is, maar gelukkig hebben we hier niet de hele tijd last van.

Als we na deze heerlijke wandeling ‘s middags weer in het hotel aankomen gaan we na ons even opgefrist te hebben lekker op het terras zitten. We krijgen nu nog een bierproeverij. We proeven drie wolfs biertjes en bestellen nog wat bitterballen.

We genieten van de live muziek die ze hebben en tegen zes uur bedenken we ons dat we zo moeten eten. Om half zeven zitten we weer lekker aan tafel om te gaan genieten van ons viergangen menu. We bestellen er een wijnarrangement bij en genieten nu ook weer van al dat lekkers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.