Zuiderzee route thuis

Gisteren kwamen we terug van onze 5-daagse toer rond het IJsselmeer. Het idee en om deze toer te maken was het resultaat van een teleurstelling. We hadden gepland om deze zomer een fietstocht te maken dwars over door Zweden naar Trondheim in Noorwegen. Langs het St Olavspad, een pelgrimspad. Maar de onzekere Corona situatie in Zweden en Noorwegen in april maakte dat we deze tocht nu nog niet durfden te maken. In april moesten we namelijk overnachtingen boeken langs het pad. Dat kon toen niet. En hoe zou het zijn met openstelling van restaurants ?Toen bedachten we de Zuiderzeeroute te fietsen als compensatie en als generale voor de tocht in Zweden. Delen van de Zuiderzeeroute hebben we hier in de omgeving van Amersfoort gefietst, dus het idee lag voor de hand. De bedoeling was dat we een blog maakte van onze trip en deze op de Smeekes Site zouden zetten. Hieronder volgt de blog van de eerste dag. Echter bleef het bij deze eerste. Het lukte Chris niet om mijn tekst op de site te uploaden. Inmiddels toch gelukt.

Wat hebben we geleerd?

1. Dat we enorm geboft hebben met weer, logies,etc

2. Dat we minder km per dag moeten plannen, Het wordt vanzelf meer door omleidingen en andere onvoorziene dingen

Dit is aan te bevelen!

Kerstin en Chris

Groetjes,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.