Dag 1 Roadtrip Europa

Vandaag is onze roadtrip begonnen. 3 weken lang gaan we reizen door Europa. Van huis richting Salzburg, Dolomieten, Verona, Venetie, Comomeer, Kandersteg. Het is iets anders dan de USA, maar ongelooflijk veel zin in. Ook al zal het door corona anders zijn verwachten we toch een mooie reis te kunnen maken. Vanmiddag zijn we gestart om vanuit huis te rijden naar Stuttgart voor onze eerste tussenstop. Voordeel van eigen auto in plaats van vliegtuig? Je kunt nog veel meer meenemen ??. De auto ligt dan ook helemaal vol.

Rond vijf uur zijn we bij Frankfurt en een roadtrip is niet compleet zonder McDonald’s. Dus zodra we deze spotten gaan we de snelweg af. Het is erg druk voor een woensdag maar uiteindelijk zitten we lekker buiten te eten. Enige minpuntjes zijn de wat slappe frietjes en de papieren rietjes ?

We gaan weer verder op pad, drinken nog een bakje thee en koffie en na heel wat wegwerkzaamheden komen we eindelijk aan bij ons hotel. Tijd voor een koud biertje voor we morgen weer op pad gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.