S:t Olav

Vandaag kwamen we aan op onze eerste overnachtingsadres. We hebben een hele flat ter onze beschikking. Zouden ook buiten op t teras kunnen zitten maar het is te warm! 29 graden! Leuke mensen hier. Het wordt spannend morgen! Of we onze kilometers halen, of dat we juist uuuren moeten blijven voor volgende overnachting. Hopelijk zijn er veel leuke dingen te bekijken….

Idag kom vi fram till vår första övernattningsadress. Vi har en hel lägenhet: vardagsrum, sovrum, badrum, terass. Fast ute på terassen är det för hett! När vi kom till Sverige för en vecka sedan tog vi med oss vackert väder. Det blev väldigt vackert! Nu är det 29 grader. Så vi stannar inomhus. Straks får vi mat. I morron börjar vi cykla. Det skall bli spännande och se om vi hinner med de planerade kilometrarna. Eller att får massor av tid över. Hoppas det finns mycket intressant att titta på och njuta av!

2 Replies to “S:t Olav”

  1. Als er uren overblijven…. Vast niet als jullie in élk meertje plonsen om af te koelen:-)
    Is de oto van het his jullie ‘flat’? Mooi hoor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.