De dag na de fietstocht

Vandaag valt gelukkig mee. Beetje last van de benen en rug, maar gelukkig kunnen we vandaag nog iets doen. Helaas zijn we gisteren wel allemaal verbrand op onderarmen en de knietjes. Na wat Aloe Vera hier op gesmeerd te hebben gaan we de New York movie and tv tour doen. We komen bij de opstapplaats, maar geen bus te bekennen. Dan blijkt de opstapplaats een straatje verder te zijn. De bus zit goed vol dus dan kunnen we vertrekken. We hebben een echt Amerikaanse reisleidster die vol enthousiasme is, dus dat zit wel goed. We rijden langs gebouwen waar sterren wonen en langs Central Park waar films zijn opgenomen.

De eerste locatie waar we de bus uitgaan is Washington Square. Hier zijn een aantal films opgenomen en is er even tijd voor een foto. Daarna stappen we weer de bus in en gaan we verder. We zien de brandweer waar Ghostbusters is opgenomen en komen bij het huis van de Cosby show. We zien het gebouw uit Friends en nog veel meer. Al met al een leuke tour om een beetje bij te komen.

Terug besluiten we om met het koetsje door Central Park te rijden. Dit moet je toch ook echt gedaan hebben. Eerst halen we cupcakes en eten deze op bij Central Park. Nou je tanden zouden uit je mond vallen zo veel suiker. Uiteindelijk lopen we naar de koetsjes en krijgen we een mooie rondrit.

Rond half zes vertrekken Sipke en ik dan naar Times Square voor onze broadway show. We gaan eerst eten bij McDonald's, want dat hebben we nog niet gedaan. Na even lekker gerelaxt te hebben gaan we verder Times Square. Hier komt een straatartiest ons even laten lachen. We lopen verder naar het Helen Hayes Theater om Rock of Ages te zien.

Wat een geweldige musical is dit. Een leuk verhaal met veel leuke muziek in een leuk theater.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.