Florida & Cruise 2012 – Dag 3

Vanochtend om half zeven zijn we al weer wakker. De boot gaat aanleggen en dat merk je wel. We hadden de wekker om half negen gezet, maar ja waarschijnlijk toch nog een beetje last van jetlag. We stappen ons balkon op en ja hoor daar zien we de Bahama's. We zitten wel op Nassau dus we zien redelijk wat gebouwen en een klein beetje strand. Eerst maar even ontbijten en dan gaan we van boot af. Dit gaat erg snel.

Buiten gekomen merken we dat het erg warm is en dat om 8 uur 's ochtends. We lopen naar de entree van de stad en zijn aan het rondkijken wat we gaan doen. Er komt een man op ons af die excursies aanbiedt. Dit lijkt ons een leuke excursie dus we besluiten mee te gaan. Met z'n allen stappen we in de taxibus( er gaan nog een aantal mensen mee) en geeft Maxwell, onze gids, een rondleiding over het eiland. We leren tijdens de rit erg veel over de Bahama's. We stoppen bij een strandje en in de verte zien we het prive eiland van Eddie Murphy.

Hierna rijden we door verschillende wijken, waaronder de ghetto. Hopelijk gaat de bus hier nIet stoppen om ons te beroven : ) maar gelukkig, we rijden door. We zien ook nog paradise eiland waar een heeeeeeeel groot hotel staat. Het blijkt van Atlantis te zijn die 80% van dit eiland in bezit heeft. De duurste kamer in dit hotel bedraagt 25 .000 dollar. We zien een aantal mooie beelden en jachten. Tevens komen we langs de Ocean club. Hier kost een basiskamer 30.000 dollar per nacht. Je moet alleen wel even lid worden voor 100.000 dollar. Ach ja een kleinigheidje hou je toch. Na deze stop gaan we terug naar de haven. Hier hebben ze Starbucks dus jawel we gaan een lekkere kop thee halen. Na nog een aantal foto's gaan we terug naar de boot. We gaan even lunchen en dan vanuit ons balkon kijken we hoe we hier weer wegvaren.

Terug op de boot is de 10 dollar shop geopend. Hier moet ik natuurlijk naar toe. Dit denken volgens mij alle vrouwen,want het lijkt wel uitverkoop. Een groot gedeelte van het assortiment is maar 10 dollar en verder is er veel voor 50 procent. Het is een gegraai van jewelste om maar die spullen te bemachtigen. Uiteindelijk loop ik weg met twee horloges voor maar tien dollar per stuk en een mooie glinsterarmband. Sipke staat gelukkig al de hele tijd met een andere man te praten, want voor de mannen is dit natuurlijk niets.

's Avonds willen we weer lekker gaan eten, maar helaas moeten we dan een half uur wachten. We hebben toch behoorlijke trek en besluiten dan maar naar het buffet te gaan. Na het eten gaan we nog even naar het casino waarna we ons bedje gaan opzoeken.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.