Florida & Cruise 2012 – Dag 4

Vandaag zijn we een dag op zee. We hebben ontbijt op de kamer besteld zodat we rustig aan kunnen doen. Heerlijk om 's ochtends in je ochtendjas op je balkon in de zon te ontbijten.
Daarna lezen we onze cruise krant waarin precies staat wat er deze dag allemaal te doen is. Gisteren heb ik een bon gehad voor het fun shopping event en kan ik een gratis armband krijgen. Natuurlijk zijn we echte Hollanders dus gaan we naar het theater waar het shopping event is. We hebben hier een uur zitten luisteren naar alles over diamanten kopen. Sipke heeft het al helemaal gehad en ik eigenlijk ook wel. Maar ja ik kom voor de gratis armband dus blijf netjes zitten. Tevens hebben ze nog een prijzenrad waarmee je verschillende dingen kan winnen. Helaas winnen we niks, maar heb ik wel een voucher voor een gratis armband. Deze kan ik pas ophalen in Curacao dus ik moet nog even wachten of dit wat is.

Tijd om te lunchen. Na de lunch gaan we naar het lido dek waar ze een wedstrijd houden genaamd hairy chest. Er blijken allerlei mannen op de muziek van een trap af te lopen en hun meest sexy moves te laten zien, tezamen met hun borsthaar. Nou dan hoeft Sipke al niet mee te doen met zijn drie borstharen : )
Dit is een leuk spektakel. Hierna nemen we nog een corona, ja het alcoholgehalte moet wel een beetje op peil blijven, waarna we besluiten vroeg te gaan eten. Vanavond is elegant night dus we hebben ons opgedoft om lekker te gaan eten. We laten een paar foto's maken en dan lekker eten. Gelukkig kunnen we vandaag wel direct aan tafel. Aan tafel komen ze ook weer langs om foto's te maken. Ja echt de hele dag en op het hele schip kun je op de foto.

's Avonds gaan we naar de eagles lounge waar een comedyshow is. Deze is erg goed en we hebben de hele show kunnen lachen. Na nog een drankje gaan we op tijd naar bed want morgen is het vroeg dag.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.