Florida & Cruise 2012 – Dag 6

Vandaag gaan we naar Curacao. We komen hier in de middag aan dus vanochtend hebben we lekker kunnen luieren. Bij aankomst is het weer prachtig weer. We gaan de boot af en lopen naar Willemstad. Om hier te komen gaan we eerst langs een resort. Op de boot hebben we bonnen gehad. Bij de diamond international krijg ik een gratis armband met een bedeltje van Curacao. Ik krijg een kaartje mee op welke eilanden ik nog meer allemaal een gratis bedel kan halen. Dit vind ik als Hollander natuurlijk geweldig.
Daarna gaan we over de bewegende brug naar Willemstad. We zien aan beide kanten van het water de gekleurde huisjes. Helaas is het van een afstandje mooier dan van dichtbij. We gaan ook nog naar Effy waar ik met mijn bon een gratis ketting krijg en naar Milano waar we een gratis lithografie van Curacao krijgen. Helemaal geweldig zo'n cruise met allemaal gratis spullen. De middag brengen we door in Willemstad waarna we weer naar de cruiseterminal lopen. Hier hebben ze nog een barretje staan waar we wat te drinken nemen voordat we terug aan boord gaan.

Rond zeven uur hebben we wel een buitje regen maar dit is snel over. Om half elf bezoeken we de show met een goochelaar. Hier zit zoveel humor in dat ik niet meer bij kom van het lachen. Na deze show gaan we naar het lido deck waar ze een feest houden. Geweldige entertainment. Om 1 uur besluiten we om naar bed te gaan want morgen zijn we weer vroeg op Aruba.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.