Florida & Cruise 2012 – Dag 7

Vanochtend komen we aan op Aruba. We lopen naar buiten en besluiten een eilandtour te doen. We gaan langs de rockformaties en brengen een bezoek aan de aloe vera fabriek. We rijden ook nog langs het Beverly Hills van Aruba en zien de meest witte stranden met een geweldige blauwe zee. Ook hier is het weer geweldig warm en we prijzen ons gelukkig dat we hier in dit geweldige weer zitten terwijl het in Nederland waaarschijnlijk nog koud is.
Als we terug zijn van de tour gaan we Oranjestad in en lunchen we bij een Nederlands eetcafe.
Na nog wat souvenirsshops bekeken te hebben keren we terug op de boot. We gaan eerst lekker eten en daarna naar de show van vanavond. Het is een motown show met humor. Hierna bezoeken we nog twee comedy's en gaan we nog even wat drinken. Vanavond kunnen we het laat maken want vanaf nu zijn we alleen nog op de boot. Helaas schommelt de boot nogal dus recht lopen kunnen we niet. En nee, dit komt niet van de drank!
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.