Florida & Cruise 2012 – Dag 10

Aangekomen in Miami zien we regen. Nee wat is dit dan? Gelukkig zijn het korte buien en is het wel lekker warm. Rond negen uur mogen we het schip verlaten en gaan we op zoek naar de Alamo bus. Eenmaal bij Alamo aangekomen kiezen we onze auto uit. Wat een bak is dit. Hierin kunnen we ons wel verplaatsen in Florida. We rijden richting Key Largo wat niet zo ver is. Onderweg hebben we nog wel een paar heftige regenbuien, maar dat mag de pret niet drukken. We besluiten bij Concha house te eten. Hierna nog even naar de Starbucks en op naar ons hotel. We hebben een mooie lodge uitgekozen met een ruime kamer. Helaas is het weer niet heel geweldig, maar ja je kunt niet alles hebben.

Vanavond gaan we eten bij Snappers. Dit zit naast het hotel en we krijgen 10% korting. We zitten lekker aan het water terwijl er een band speelt. Erg gezellig, maar helaas nog steeds een beetje fris. We gaan lekker vroeg naar bed zodat we morgen fit zijn voor key west.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.