Florida & Cruise 2012 – Dag 11

Vandaag schijnt de zon en is het al lekker weer. Na een ontbijtje stappen we in de auto om naar Key West te rijden. We rijden langs het water wat elke keer meer turquoise wordt. We zien ook de verschillende bruggen en rijden langs erg veel keys. In Marathon stoppen we even om bij de Mac te lunchen en naar de K mart te gaaan. We halen hier gelijk weer een paar sokken want deze zitten zo lekker.
We stappen weer in de auto en rond twee uur komen we aan op Key West. We hebben een ontzettend leuke bed & breakfast. We besluiten om vast wat rond te kijken en zodra we de hoek om gaan komen we in Duval street. Zo, dat is lekker dichtbij. We lopen een stuk over Duval street en gaan alles rustig bekijken. Bij Diamond International haal ik natuurlijk weer een gratis bedel op. Om vijf uur is het happy hour bij onze bed & breakfast en kunnen we gratis margarita's drinken. Het is hier erg gezellig en volgens mij zijn alle stellen die hier slapen van de partij. Uiteindelijk komt er ook nog een homostel bij. Voor we er erg in hebben is het al zeven uur. De zonsondergang hebben we dus gemist. Nou ja die kunnen we morgen nog wel bekijken. We gaan eten bij het hardrock cafe en uiteindelijk komen we bij lazy gecko. Hier speelt een man gitaar en dit is zo goed. We genieten hier nog een poos voor we terug gaan. Bij terugkomst ontdek ik een kakkerlak in de badkamer. Gelukkig vangt sipke hem en kan ik hopelijk rustig slapen. 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.