Florida & Cruise 2012 – Dag 12

Vanochtend vroeg wakker. De airco maakt nogal lawaai en het vuilnis werd om 5 uur vanochtend opgehaald. Daarnaast hebben we gezellig een haan in de tuin. Maar goed, evem ontbijten en dan gaan we naar de jetski. Eenmaal aangekomen hebben veel mensen toch een dubbele jetski. En ik zie er nog steeds tegenop. We stappen op de jetskien ik vind het doodeng. Ik ga toch maar bij Sipke achterop. Dit is geweldig. We gaan uiteindelijk wel 80 km over het water. Het blijkt wel dat de golf van mexico een stuk rustiger is dan de atlantische oceaan. Hier bumpen we wat af. We zien zo ook lekker veel van het eiland.

Als we klaar zijn besluiten we te gaan lunchen. We komen langs een stand wat parasailen aanbiedt. Dit willen we toch ook wel echt proberen. We boeken voor drie uur zodat we eerst rustig kunnen lunchen.we gaan lunchen in margaritaville en nemen een margarita bij onze lunch.

Rond half drie komen we aan bij de haven voor het parasailen. Het blijkt dat we de enige twee zijn, dus dit is wel relaxt. We gaan mee met twee van die echte beach boys. De ene begint ermee om te zeggen dat parasailing doodeng is. Nou lekker is dat dan. Gelukkig maakt hij een geintje, al zie ik er toch nog wel tegenop. Zodra we op open water zijn laten ze de parachute los. We hebben een tuigje om en moeten op onze billen gaan zitten. Daar gaan we dan.
Ze laten ons eerst laag gaan en door het water en dan gaan we omhoog. Wow, wat een uitzicht!!! We hangen een tijd in de lucht. Dan trekt de ene beach jongen even aan het touw, vindt ie leuk : ) Uiteindelijk halen ze ons een stukje naar beneden en gaan we nog een paar keer hard door het water.  Wat een ervaring. Eenmaal terug op de boot gaan ze nog een stukje snel varen. Bij de haven aangekomen krijgen we een dvd mee, want ze hebben foto's gemaakt en een filmpje. We kunnen niet wachten om deze te zien!

We wandelen terug en halen onze souvenirs op voor de neefjes en nichtje. We hebben nl. hele gave souvenirs gevonden. Terug op de kamer gaan we maar even liggen want Sipke is misselijk en ik heb ondertussen migraine. Gelukkig is het 's avonds afgezakt dus kunnen we alsnog de stad in. We eten bij Fogarty en komen uiteindelijk weer bij dezelfde bar als gisteren. De man met de gitaar is er ook weer en we hebben nu hele goede plekken. We blijven hier tot elf uur. Zo nu lekker slapen, want morgen vertrekken we weer.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.