Rondreis 2013 Dag 8

Vandaag zijn we in Atlanta. We gaan eerst een omeletje eten die je bij het ontbijt kunt laten klaarmaken. Na het ontbijt pakken we de auto om naar world of coca cola te gaan. Dit is een museum wat helemaal gebouwd is op het merk coca cola. We krijgen hier een rondleiding met een aantal leuke filmpjes. Erg leuk gedaan.

Na de lunch lopen we verder naar CNN. Hier krijgen we een inside tour waarbij ze laten zien hoe de uitzending gemaakt wordt en wat er gebeurd bij breaking news. Het leuke is dat we ook nog voor de studio mogen staan waar de live uitzending is. Hier zien wij wat de mensen op dat moment thuis zien.
Na deze tour keren we terug naar het hotel. We frissen ons even op en dan is het tijd voor Stone Mountain. We willen hier de lasershow zien. Bij aankomst is het al gigantisch druk en wanneer we even later naar de plek voor de lasershow lopen zien we mensen al drie uur van te voren hun kleedje neerleggen. Dit kan wel eens erg druk worden, dus we besluiten het vip arrangement te nemen. Hierbij krijgen we eten, drinken, popcorn en gereserveerde plaatsen. Net voordat de show begint zijn we blij dat we dit gedaan hebben. Het grasveld is namelijk erg vol en we hebben op onze stoelen een goed uitzicht.
We zijn weer terug in het hotel en wat was deze lasershow gaaf. Veel muziek, lasers en vuurwerk!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.