Rondreis 2013 Dag 9

Vandaag gaan we naar Savannah. De weg is 4 uur lang snelweg, dus een erg saaie route. Als we in Savannah aankomen lijkt het eerst nogal een achterbuurt. We zijn wel bijna bij onze overnachting dus vragen ons af of we wel goed zitten. Maar een paar straten verder ziet het er een stuk beter uit. We komen bij onze bed & breakfast, welke erg mooi is. We hebben een gigantische luxe kamer met een tv in de spiegel en een dubbele douche. We lopen het stadje in door verschillende parkjes. Erg mooi, maar voor ons is een dag hier wel voldoende. We besluiten ‘s avonds dan ook lekker te relaxen op onze veranda. Even een beetje rust voor onze voeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.