Roadtrip 2014 dag 3 Las Vegas

Dag 3

Vandaag gaan we eerst naar de Starbucks om te ontbijten. Op dit moment is het minder warm dan gisteren, maar nog steeds heerlijk.

IMG_1040.JPG

Na het ontbijt besluiten we eerst naar het Las Vegas hotel te gaan om onze kaarten te halen voor Raiding the Rock. Hier aangekomen blijkt dat er geen shows meer zijn. Wat??? Wij naar de kassa en ja het is echt zo. Nu maar hopen dat we ons geld van Groupon terug krijgen.

Dan gaan we naar het volgende hotel, circus circus. Dit is nog best een eindje lopen dus we zweten weer flink. Soms is het dan wel heel lekker om het hotel door te lopen met airco. Bij de uitgang van het hotel komen we bij Battlefield. Hier gaat Sipke schieten met allerlei verschillende wapens. Ik neem wel foto’s, want ik zie me daar al staan met een geweer en doodsbang dat ik iemand neerschiet.

IMG_1041.JPG

Terwijl Sipke aan het schieten is schrik ik van elke knal. Gelukkig vindt Sipke het helemaal geweldig.

IMG_1042.JPG

Zo nu is het tijd voor de lunch. Voor de verandering gaan we lekker naar de McDonald’s.
Vanaf hier lopen we terug richting ons hotel. Het lijkt allemaal zo dichtbij, maar dat is niet zo. We hebben vandaag al weer redelijk wat kilometers erop zitten.

Bij terugkomst maar weer eens een lekkere douche nemen, want vanavond willen we naar Fremont. We    willen met de monorail naar het eind van de strip. Dit is een soort bovengrondse metro, maar zit wel achter de hotels dus nog een stukkie lopen. En je zult het niet geloven, het begint te regenen in Vegas. Uiteindelijk zijn we dan bij de monorail en begint het steeds harder te regenen. We zien ook hele mooie flitsen, want ja het onweert er ook bij.

Nadat we bij het eind van de strip zijn gekomen is het gelukkig weer droog. Dan hoeven we alleen nog maar een stukje met de bus. We kopen gelijk een dagkaart, zodat we morgen ook de bus kunnen nemen.

Bij Fremont aangekomen gaan we eerst een plekje zoeken om te eten. We zien een steakhouse dus besluiten dat te proberen. Als we gaan zitten blijken we echter in het cafe te zitten. Het steakhouse zit op de 24e verdieping. We staan weer op en pakken de lift.

Als we het steakhouse binnen komen, voelen we ons nogal underdressed, maar ja we zijn er nu al en er is ook nog eens plaats. We krijgen de menukaart en schrikken ons een hoedje van de prijzen. Ach, we zien dit dan maar als ons huwelijksdiner : )

Na het eten lopen we nog een keer over Fremont street, waarna we de bus weer pakken naar de strip. We sluiten de avond weer af met een drankje en een spelletje. En nee, nog steeds niet de jackpot gewonnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.