Roadtrip 2014 dag 4 Las Vegas

Dag 4

 

Vandaag gaan we nog een aantal dingen bekijken die we vorige keer niet gezien hebben. We nemen de bus naar de gold and silver pawnshop. We stappen ergens uit en dienen dan nog een paar straten te lopen. Het is hier wel erg verlaten, maar ja het zal wel goed zijn. Als we bij de pawnshop aankomen, staat hier een lange rij om naar binnen te gaan. Dit vinden we teveel moeite, dus maken we een paar foto’s vanaf de overkant.

IMG_0937-0.JPG

Dan pakken we de bus weer terug. Toch makkelijk zo’n dagkaart. Bij de bushalte zien we een stel met een hond in de koffer. Hoe verzin je het.

We stappen uit bij de grootste souvenirshop van Las vegas. We gaan binnen even rondkijken, maar kopen uiteindelijk niets.

 

Het is ondertussen middag, dus tijd voor de lunch. We gaan met de bus naar de strip en kiezen dit keer voor een pastatentje, waar we lekker eten.

Voor de rest hoeven we niets te doen, dus gaan we nog maar wat hotels bekijken die we nog niet van binnen gezien hebben. Je blijft je hier verbazen wat er allemaal in de hotels zit.

 

In de avond gaan we ook maar eens de tuinen in ons eigen hotel bekijken. Het zou wel heel triest zijn als we hier logeren en de botanische tuinen niet hebben gezien. De fonteinen willen we ook nog een keer zien, dus dat doen we ‘s avonds als het donker is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.