Roadtrip 2014 dag 14 Oahu

Vandaag houden we een relaxdag. Om zeven uur in de ochtend boeken we eerst de tickets voor pearl harbour. Deze gaan erg snel en nu zijn we in ieder geval verzekerd van kaartjes morgen.
We besluiten om half negen om even de zee in te gaan. Ik ben het natuurlijk zo zat ( ben meer een landmens dan watermens). Sipke wil heel graag leren surfen, dus hij gaat om 11 uur surfen. Ik ga ondertussen naar de workshop om je eigen slippers te maken. Ik heb nog nooit zulke dure slippers gehad, maar ze zijn nu wel uniek : )

IMG_0994.JPG
Ondertussen is het 1 uur en is Sipke klaar met zijn surfles. Hij vond het geweldig, maar heeft wel last van al zijn spieren.

‘S middags doen we even een dutje en daarna een heerlijk biertje op het terras. ‘S avonds nog lekker eten en daarna gaan we cocktails drinken. Gisteren hadden we een rum cocktail die wel heel erg sterk was, dus vandaag gaan we voor een aloha punch. Deze is een stuk beter.

IMG_1076.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.