Roadtrip 2015 dag 15 Oahu

Vandaag eerst lekker ontbijten en dan op naar pearl harbour.
Het is al lekker warm. Bij pearl harbour gaan we eerst de audiotour doen. Hierbij hoor je de verhalen en dit is erg indrukwekkend. Dan krijgen we een film te zien en gaan we met de boot naar het memorial. Hier wordt je stil van. Het besef dat er een gezonken boot onder je ligt met heel veel mensen die zijn gezonken.

IMG_1077.JPG

IMG_1078.JPG
Na Pearl Harbour besluiten we een stuk te gaan rijden naar het noorden. We rijden lekker met de open kap. We komen aan bij Waimey valley. Hier maken we een mooie wandeling naar de waterval. De luchtvochtigheid is erg hoog, dus het is lekker zweten hier.

IMG_1079.JPG
‘S avonds doen we niet veel, want morgen hebben we een drukke dag voor de boeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.