Roadtrip 2014 dag 12 Grand Canyon-Phoenix

Na een lekker ontbijt gaan we vandaag naar Phoenix. We hebben een aantal stops ingepland zodat we niet te vroeg in Phoenix aankomen. We rijden eerst naar Sedona en dit blijkt erg in trek te zijn. Het is zoeken naar een parkeerplaats, maar we vinden er uiteindelijk wel een. We gaan lekker lunchen met een geweldig uitzicht. Hierna rijden we naar Montezuma castle. Dit blijkt een kasteel te zijn welke is uitgehakt in een berg.

IMG_1070.JPG
Ondertussen is het hier bloedheet en gaan we rustig op weg naar Phoenix.
In Phoenix leveren we de auto in en gaan we met de gratis transfer naar het hotel.
Nu kunnen we ons klaarmaken voor Hawaii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.