Roadtrip 2014 dag 11 Page-Grand Canyon

Dag 11

Vandaag verlaten we Page en gaan op weg naar de Grand Canyon. Het is vandaag weer een korte rit en uiteindelijk komen we via de oostkant het park in. Dit keer wil Sipke wel de uitzichtpunten pakken. (Vier jaar geleden durfde ik dit niet). Gelukkig parkeer je de auto een stuk van de rand en moet je het laatste stuk lopen. Dit keer durf ik zelfs tot de rand te wandelen.
Na de uitzichtpunten parkeren we de auto in de village en gaan een stuk van de rim lopen. De grand canyon blijkt nog steeds overweldigend te zijn. Op de terugweg komen we ook nog een eland tegen.

IMG_1068.JPG

IMG_1069.JPG

Na de wandeling gaan we inchecken en ons omkleden voor het avondeten in El Tovar. Blij dat ik weer op tijd gereserveerd heb, want het is weer afgeladen vol. We eten hier heerlijk. Ik heb een gevulde champignon besteld en krijg echt een mega champion. We nemen ook nog lekker een toetje en lopen daarna in het donker terug. Dit vind ik toch nog wel een beetje eng. Stel dat we over de rand vallen (ik heb net gehoord dat er dit jaar meer dan twintig doden zijn gevallen, al is het meeste zelfmoord).
Gelukkig komen we veilig aan bij ons hotel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.