Dag 3 Vancouver

Vanochtend lekker op tijd wakker. We krijgen een heerlijk ontbijt bij onze bed & breakfast. 

Na het ontbijt besluiten we naar Stanley Park te gaan. We huren fietsen zodat we de seawall kunnen fietsen. Dit is wel 8 kilometer, dus wordt een erg lange rit : )

  
Op de foto lijkt het wel of ik nooit fiets, maar gelukkig val ik wel op met mijn roze gympen.

We stoppen een paar keer om van het uitzicht te genieten en daarna fietsen we uit het park. We besluiten om nog wat langer te fietsen en het blijkt dat Vancouver omhoog en omlaag gaat. We trainen nu gelijk onze kuitspieren.

  
Na twee uurtjes leveren we de fietsen weer in en gaan bij Starbucks een bakkie halen. Ze hebben hier gelukkig op elke hoek een Starbucks zitten, dus we genieten hier goed van.

Na een lunch van Nutella crepe besluiten we om naar Granville Island te gaan. We lopen naar de waterfront en gaan met de ferry oversteken. Dit stelt niets voor, want het is denk ik 100 meter aan de overkant. Het zonnetje is ondertussen flink gaan schijnen en aan deze kant van Vancouver is het heerlijk weer. De hele dag hebben we gelukkig zon, maar soms is het koud en dan weer warm.

Op Granville Island lopen we een beetje rond. We zien nog een leuke straatmuzikant en gaan ook nog de markt bezichtigen. Hier is het erg druk, dus we besluiten wat te drinken te nemen en op een bankje van het uitzicht te genieten. 

  
We gaan met de ferry weer terug en besluiten wat te gaan eten bij de griek. We kunnen nog even buiten zitten om te eten. Het smaakt ons weer goed en uiteindelijk zijn we 33 dollar kwijt. Nog geen 23 euro. Dit zijn nog eens leuke prijsjes.

We gaan nog even langs de starbucks en dan terug naar onze bed & breakfast. Morgen wordt onze eerste echte rijdag met veel stops en willen we lekker uitgerust zijn.

2 Replies to “Dag 3 Vancouver”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.