Dag 17 Jackson – Torrey

Vannacht was het bed een stuk beter, maar helaas sliepen we vlak boven een bar die tot bijna 1 uur muziek had. Daarnaast ging de wekker ook nog eens midden in de nacht. Niet helemaal uitgerust gaan we na een ontbijtje op pad. We hebben vandaag een erg lange rijdag van meer dan 450 mijl. Gelukkig hebben we onze radio aan de praat gekregen waardoor we genoeg muziek onderweg hebben. We stoppen af en toe om de beentjes te strekken en rond half zeven komen we aan in Torrey. Het weer is hier een stuk beter dan vorig jaar. Als we gaan inchecken, blijkt dat we ook nog eens dezelfde kamer hebben als vorig jaar. We gaan ‘s avonds nog even lekker eten en dan een goede nachtrust krijgen.
   
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.