Dag 19 Zion

Wat hebben we vannacht weer heerlijk geslapen in onze mooie grote kamer.We gaan even een bakkie halen met ontbijt, want daarna is het tijd voor een mooie wandeling. We hebben een wandeling uitgezocht die minder gelopen wordt. We gaan eerst met de shuttle naar het park en dan beginnen we aan de Sand Bench Trail. Het eerste stuk gaan we over een rotspad omhoog. We komen op flinke hoogte, maar doordat ik vlaktes naast me heb, is dit een heerlijke wandeling voor me. Na bijna een uur gelopen te hebben en van de uitzichten genoten, wordt het steeds meer een mul zandpad. De zon schijnt flink en het pad loopt weer een stukje omhoog. Dit gaat wat moeizamer, maar gelukkig gaan we uiteindelijk naar beneden over het zandpad. De hele weg zijn we geen mens tegengekomen. Bij het eind van de trail komen we een aantal mensen tegen. Deze lopen hem andersom en we denken: deze mensen gaan het zwaar krijgen. Het is ondertussen middag en zij moeten het hele pad wat wij omlaag zijn gelopen, omhoog klimmen. Als we weer vlakbij het startpunt zijn, kiezen we de andere weg. Alleen hebben we blijkbaar een afslag gemist, want we komen bij de Zion Lodge uit. Geeft niets, want hierdoor hebben we meer dan 7 km gelopen en kunnen we gelijk wat eten.

  We besluiten na het eten om nog een makkelijke wandeling te doen naar ons hotel. 

  Bij ons hotel aangekomen zijn we redelijk uitgeput en gaan we eerst even rusten. ‘S avonds gaan we eten bij de Whiptail Grill wat we nog kennen van de vorige keer. We eten hier heerlijk en nemen nog een creme brulee met chocola, pindakaas en habanero peper.

   

Terug naar het hotel komen we ook nog hertjes tegen die vlakbij ons oversteken. 

  Dan is het tijd om nog 1 avond hier te genieten, voordat we nog 3 gekke nachten Las Vegas gaan doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.