Dag 1 aankomst

Na een heerlijke overnachting en een goed ontbijt zijn we er klaar voor. Om 7 uur lopen we naar Schiphol. Even de laatste aankopen en dan zijn we klaar voor vertrek. Om 10 uur vliegen we. Na een goede vlucht komen we aan op lax. Hier kunnen we even lekker naar buiten en ga ik eerst een sigaretje roken. Zien we gelijk een limo op een bus botsen. Gelukkig staat de politie vlakbij ????

Dan weer door de security voor onze vlucht naar Phoenix. En ja hoor, zowel mijn handtas als rugzak moeten onderzocht worden. Ik heb ook zoveel gevaarlijke spullen in de tassen ????

Als dit gedaan is kunnen we even naar de Starbucks voor een verfrissend drankje en dan lopen we naar de gate. En hier begint het gedonder. We hebben eerst tien minuten vertraging, dan 15 minuten, dan een half uur en uiteindelijk dient er een nieuw vliegtuig te komen en hebben we twee uur vertraging. Dit is even wat minder, want we komen hierdoor pas ‘s avonds aan in Phoenix. Maar gelukkig zijn we er dan eindelijk. We krijgen dit jaar een Hyundai Santa Fe en gaan op weg naar het hotel. Inchecken en even een pizza slice halen en dan heerlijk slapen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.