Dag 20 – 22 Las Vegas

Het is weer tijd om naar ons geliefde Las Vegas te gaan. We vertrekken uit Springdale en rond 12 uur zijn we bij Battlefield. Ik ben een beetje zenuwachtig om te gaan schieten,maar voor ik me kan bedenken heeft Sipke al het GI Jane pakket geboekt. De zenuwen slaan toe en ik vind het erg spannend. Als we aan de beurt zijn krijgen we James. Hij heeft ons ook de eerste keer begeleidt. Ik geef aan dat het de eerste keer voor mij is en hij helpt me goed. Eerst ga ik met de sig p226 schieten. Volgens mij is mijn hele lijf gespannen, maar uiteindelijk schiet ik dan de eerste kogel. Geen idee of hij raak is ????. Hierna mag ik nog 2 magazijnen leegschieten. Het gaat niet heel snel, want elk schot vind ik nog een beetje eng. Als ik hiermee klaar ben kan ik al lachen, maar me handen trillen nog wel. Dan mag ik met een M5 Schieten. Het eerste schot is nog een beetje wennen, maar dan krijg ik de slag te pakken. Ik schiet ook nog een keer automatisch. Het derde wapen ga ik sneller achter elkaar. Nu vind ik het echt leuk worden. Als ik klaar ben zie ik dat ik veel in de roos heb geschoten en sta ik stijf van de adrenaline.​

Nu gaat Sipke nog een keer schieten. De eerste 2 wapens zijn leuk, maar het laatste wapen is heel gaaf. Hij gaat schieten met een barret M107a1. Iedereen moet even stoppen, omdat deze erg hard gaat. Als hij het eerste schot lost, is iedereen enthousiast. Na het 2e schot nog even op de foto en krijgt hij een kogel mee. Zo wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Volgend jaar weer ????

Na het schieten is het tijd om de auto in te leveren en met de taxi naar het Venetian te gaan. Eerst maar even wat eten, wat gokken en ja voor de verandering hebben we een klein beetje winst en dan een stuk van de strip lopen. We komen uiteindelijk bij de High Roller ( een supergroot reuzenrad) en besluiten dit te gaan doen. Ik vind het natuurlijk weer eng, maar als we eenmaal boven zijn en het uitzicht zien, ben ik ook nu weer blij dat we dit gedaan hebben.

Dag 2 in Vegas.

We slapen lekker uit en na het ontbijt gaan we eerst naar Ross. Dit is een paar km lopen, maar in deze warmte is het toch wel zwaar. We shoppen voor Sipke nog een paar T shirts en lopen naar de M&M store van vier verdiepingen. Hier hebben ze een gratis 3d filmpje dus gaan we ook bekijken. Als we terug komen gaan we eerst lekker douchen en dan op naar Fremont Street. We gaan zoomlinen. Hiermee “vlieg” je over Fremont Street. Ik zie de eerste personen al gaan en vraag me af waarom we dit ook al weer gaan doen. Eenmaal in de rij worden we in een harnas geholpen. Daarna wachten we bijna een uur en eindelijk gaan we dan met de lift omhoog. Dit vind ik nog niet zo eng, maar dan komen we boven en moeten we op een matras gaan liggen. Nu denk ik alleen maar o my god waar ben ik aan begonnen. We gaan met drie personen tegelijk. Het meisje naast Sipke is ook nogal zenuwachtig, dus nu kan Sipke niet meer zenuwachtig worden. Op het moment dat de deuren open gaan, sluit ik me ogen en dan gaan we. Ik doe mijn ogen open en spreid mijn armen en het enige wat ik kan denken: wat is dit geweldig. Je vliegt over alle mensen heen naar het eind van Fremont street. Als we stoppen en langzaam binnen gehaald worden heb ik zoveel adrenaline in me dat ik alleen maar kan denken: ik wil nog een keer!!!! We besluiten alle foto’s digitaal te kopen, want dit is wel heel bijzonder. Volgend jaar zijn we harstikke druk in Vegas want ik wil dit en het schieten zeker weten nog een keer doen.

Dag 3 Vegas

Het is vandaag onze laatste dag voor we morgen weer terugvliegen????????. We doen rustig aan en lopen een stukje van de strip. Onze winst hebben we gisteren al weer vergokt en vandaag gaat het gokken niet zo goed. Uiteindelijk verliezen we , maar ach we hebben lol.

In de avond gaan we met de bus naar Tropicana voor onze cherry cherry boom show. We zitten helemaal vooraan en het is een goede show. We hebben twee leuke mensen achter ons zitten en vermaken ons prima. Het zijn goede danseressen en Sipke kan ook het topless gedeelte goed zien????. Aan het eind van de show kan hij nog met twee dames op de foto, dus helemaal gelukkig. Tim en Stella ( de mensen achter ons) vragen of we nog wat zullen drinken. Het is erg gezellig daarna in de bar, maar om 12 uur moeten we toch echt terug. Zij moeten over twee uur nog naar Maui vliegen en wij moeten om zeven uur weer op. We nemen afscheid en wisselen nummers uit. We nemen de bus terug en om 1 uur liggen we in bed.

Dag 4 Vegas. 

Het is nu echt zover. De wekker gaat en we wilden dat we nog ff konden slapen. We gaan ontbijten en dan op naar huis. See you next year ????❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.