Dag 1 Aankomst

Na een heerlijke nacht in het citizen M hotel en een lekker ontbijtje is het tijd om naar Schiphol te gaan. 5 minuten lopen en we zijn er. De nodige boodschappen doen op Schiphol en dan is het alweer tijd om te boarden. 


De vlucht duurt maar 9,5 uur en we komen lekker op tijd aan in Seattle. Na de gebruikelijke controles, koffer van de band halen is het natuurlijk eerst tijd voor mijn welverdiende sigaretje. Daarna door naar Alamo voor de auto. Dit jaar hebben we de keuze uit twee auto’s en we gaan voor de zwarte GMC.

Even alles instellen en we kunnen via de snelweg naar onze eerste overnachtingsplek. We slapen in een grote mansion. 

En ik wist dat ik een grote kamer had geboekt, maar als we de kamer uiteindelijk zien is deze wel heel erg groot.


Eerst maar even lekker douchen en dan eten. We komen uiteindelijk bij een leuk barretje waar we pasta en pizza gaan eten. Als we teruggaan moeten we nog even wakker blijven, maar om half tien kunnen we niet meer en gaan we lekker slapen.

One Reply to “Dag 1 Aankomst”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.