Dag 2 Seattle

Na een beetje een onrustige nacht hebben we gelukkig kunnen slapen tot een uurtje of zeven. We gaan eerst lekker ontbijten om daarna Seattle in te gaan. We pakken de bus en daarna lopen we downtown in. Het weer is op zich redelijk, maar door alle bosbranden hangt er wel veel smog in de stad.

Rond 11 uur gaan we mee met de underground tour. We krijgen veel informatie over de grote brand in Seattle en zien nog delen van de oude stad onder de grond. Het is een hele informatieve en leuke tour. 

Na deze tour is het tijd voor de lunch. We besluiten om naar het hardrock cafe te gaan. Na de lunch lopen we helemaal terug naar de space needle om naar het EMP Museum te gaan. Vooral het feit dat hier een star trek exhibition is, vindt Sipke natuurlijk geweldig. Na ongeveer 1,5 uur willen we ook nog naar de waterfront, maar om dit weer helemaal terug te lopen vinden we iets te ver gaan. We besluiten om dan maar de monorail te pakken zodat het een stuk minder ver lopen is. Bij de waterfront kijken we even rond om daarna met de bus terug te gaan naar onze mansion.

Ondertussen komen we nog ff langs de CVS en aangezien ik eeen blaar heb, gaan we hier eerst blarenpleisters halen. Tevens kom ik 30 plastic douchemutsen tegen voor een paar dollar. Neem ik gelijk mee, want dit hebben ze niet in alle hotels en heb ik toch echt wel nodig. 

In de avond gaan we nog even lekker eten bij de mexicaan. Dit is natuurlijk weer veel te veel, maar wel erg lekker. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.