Dag 8 Ashford

Vandaag is het tijd voor Mount Rainier. Het is gedeeltelijk bewolkt, dus we hopen dat we hem goed gaan zien. Als we buiten komen lopen er 2 hertjes over het terrein, dus eerst even een foto maken. Daarna zoeken we een plekje voor ontbijt, want dat is hier niet zoveel. We komen bij de Copper creek inn en we nemen een goed ontbijt. Tevens nemen we een lunchsandwich mee met een zakje chips en dan is het tijd voor Mount Rainier. We rijden het park in en besluiten eerst naar Paradise te rijden. We zien op een gegeven moment Mount Rainier en we hebben mazzel. Geen wolkje te zien. We besluiten om eerst een easy trail te lopen. Nou, wat een easy trail. We moeten nog best wat omhoog en omlaag lopen, maar we zien wel weer geweldige uitzichten.

Alle trails lopen in elkaar over. We besluiten naar de falls te lopen, maar we komen op een trail terecht waarbij we nog meer omhoog gaan. Hoe bedoel je kuitentraining. Uiteindelijk komen we op het juiste pad voor de falls. 


Hierna lopen we naar de skyline trail(denken we). Maar deze trail gaat wel erg omhoog. Na een stuk gelopen te hebben en mooie uitzichten gezien te hebben, lopen we weer terug.


Nog een stukje van de skyline trail en dan vinden we het tijd voor de lunch. We rijden een stukje terug en bij een uitzichtpunt gaan we weer met onze koelbox picknicken. Hierna gaan we nog een waterval bekijken. Als we er zijn tilt Sipke me een stukje op zodat ik kan zitten( dit is beter voor de foto), maar duurt wel even. Ik zit natuurlijk in de hoogte en door angst word ik zo stijf als een plank. Maar ja, alles voor de foto. 

Nog een paar uitzichtpunten en dan rijden we terug naar onze cabin. Even zitten en de route voor morgen bekijken. We gaan nog even eten bij hetzelfde restaurant als gisteren en besluiten Nepalees te eten. Dit was erg lekker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.