Dag 14 Mill Creek – Sonora

Zo we hebben het ruige leven overleefd. We verlaten onze cabin in the woods vandaag en leven nog. Nee, het was een geweldig avontuur, maar voor ons is dit het kamperen. Minder luxe zullen we niet gaan. Vandaag rijden we naar Sonora via highway 49. Het is een erg mooie bergroute al word ik soms een beetje misselijk. Sipke is helemaal blij, want hij houdt van deze wegen. Ondertussen wordt het ook wat warmer, dus bij de lunchstop kan mijn trainingsbroek uit. Nee ik loop niet in mijn ondergoed, want ik was zo slim om de korte broek eronder aan te trekken.  We lunchen in Placerville. We kiezen een plek uit en als we binnenkomen denken we nondeju, dit is sjiek. We gaan zitten en bestellen Mexicaans. Uiteindelijk blijken de kosten gelukkig erg laag.

We komen rond vijf uur in Sonora aan en checken in bij ons best western. Heerlijk, kan ik mijn haar weer lekker wassen onder een goede douche. (In de cabin hadden we ook een douche , maar deze was nogal klein)

Doordat we member zijn kunnen we eerst gratis een biertje drinken in de fire room. Echte hollanders zijn we dus hier maken we natuurlijk gebruik van. Daarna gaan we eten in het restaurant ernaast. Nou dat hebben we geweten. We wachten eerst een half uur voordat iemand onze bestelling komt opnemen. Dan krijgen we na nog een kwartier eindelijk ons drinken. Als we uiteindelijk ons eten krijgen is onze kip erg droog en smakeloos. We gaan hier morgen ook nog ontbijten. We gaan maar vroeg, want anders zijn we om 10 uur nog niet weg.

We hebben geen foto’s gemaakt vandaag, maar alleen maar van de wegen genoten. We willen natuurlijk niet dat jullie vergeten hoe we eruit zien, dus hierbij een bedfie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.