Dag 13 Torrey – Tropic

Na een goede nacht en een goed ontbijt gaan we vandaag op weg naar Tropic.

Ik heb twee parken uitgekozen voor onderweg.

We gaan over de U12 en op weg naar Escalante. We komen over de hogback (langs twee afgronden) en daarna langs Kiva Koffee House, dus dit wordt de eerste stop. Zo’n mooi plekje met uitzicht. We drinken wat en nemen een scone. Dat kunnen we vast als lunch gebruiken.

We gaan verder naar Escalante Petrified Forest Statepark. Hier gaan we de wandeling lopen. Hij is niet lang, maar gaat wel omhoog. Een paar jaar geleden had ik gezegd : laat maar. Nu gaan we hem gewoon doen. Supergave uitzichten zien we. We lopen ook nog de rainbow trail waar we veel petrified wood zien liggen.

Na deze wandeling gaan we op weg naar het volgende statepark.

We komen aan bij kodachrome statepark.

Hier waait het goed. We besluiten om de panorama trail te lopen. Deze gaat vooral over de canyongrond. We doen de halve loop, want het is hier goed warm. Maar jee , wat is dit ook weer mooi. We besluiten om ook nog een kleine wandeling te doen en dan vertrekken we naar Tropic.

Aangekomen bij Tropic slapen we weer bij Bryce Country Cabin. Nog steeds hetzelfde alleen het kantoor is verhuisd.

We gaan douchen en eten bij de Pizza Place.

Voor het eerst in mijn leven heb ik mijn eten eerder op dan Sipke.

Het zou er mee te maken kunnen hebben dat ze zijn pizza waren vergeten ????. Onze ober vond het heel erg, maar wij kunnen er wel weer om lachen. Kan ik ook eindelijk eens zien hoe Sipke eet. We krijgen zelfs nog korting op de rekening.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.