Dag 1 Roadtrip Nederland

Vandaag zijn we begonnen aan onze roadtrip door Nederland.

Vanaf huis vertrekken we met een volbepakte auto. We rijden door dorpjes die we soms niet eens kennen. We nemen een heleboel rotondes waarbij je een beetje misselijk wordt, maar dat mag de pret niet drukken en we zien andere wegen dan normaal. De snelweg proberen we deze vakantie te vermijden.

Na onze lange rit van minstens een half uur komen we dan eindelijk aan op onze eerste bestemming in Hoenderloo.

Even snel de koffers op de kamer zetten en dan zijn we klaar voor het diner.

We hebben deze avond een drie gangen menu en besluiten maar gelijk een flesje wijn erbij te bestellen. We genieten alvast heerlijk en hopen op een goede nachtrust zodat we morgen klaar zijn voor onze eerste wandeling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.