Dag 2 Roadtrip Nederland

Vandaag gaan we onze eerste wandeling doen. Na het ontbijt hebben we ervoor gekozen om de trage tocht in Hoenderloo te gaan lopen. We hebben onze nieuwe wandelbroek aan met onze nieuwe sokken en schoenen. Helemaal klaar vertrekken we naar het beginpunt. We lopen door de bossen en genieten van deze wandeling.

Op dit moment lijkt het alsof er geen andere mensen zijn, zo heerlijk rustig is het. We klimmen een beetje voor zover dat mogelijk is in Nederland. We komen bovenaan in de heuvels, maar gelukkig geen last van hoogtevrees ?

Ongeveer op de helft van de wandeling komen we op een drukke plek waar we even gaan lunchen. Na de lunch gaan we weer verder, blij dat we de rust kunnen opzoeken. We lopen over heide en weer door bossen.

Na zo’n vijf uur komen we bij het beginpunt. Even snel stoppen bij de SPAR voor boodschappen en dan onze voeten de welverdiende rust geven. We rusten nog even uit voordat we beginnen aan ons vijfgangen diner met een aantal bijpassende wijnen. Na het heerlijke diner is het tijd om te gaan slapen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.