Dag 6 Roadtrip Nederland

Vannacht heerlijk geslapen. Wel een keer wakker geweest doordat ik geritsel hoorde. Ik dacht dat Sip wakker was, maar die lag naast me. Hij wordt wakker (omdat ik hem aanstoot) en het blijkt dat ik was vergeten dat we in de natuur slapen en er zwijntjes aan het wroeten zijn ?. Vanochtend pakken we in, want vandaag gaan we naar Drenthe. Eerst lopen we nog een mooie ochtendwandeling van 6 km, we drinken nog wat bij het restaurantje van onze camping en dan gaan we op roadtrip.

Vandaag moeten we ongeveer drie uur rijden (we vermijden de snelwegen).

Rond kwart voor een komen we aan in Gorssel en lunchen we bij Loetje. Het is hier erg druk maar gelukkig zitten we op afstand op het terras. Het lijkt wel of iedereen op vakantie is.

Na de lunch lopen we even snel naar de outdoor winkel aan de overkant. Hier verkopen ze Falke sokken en Sip vind ze erg lekker zitten dus kunnen we een extra paar voor hem aanschaffen.

Daarna gaan we weer op weg. Ik wist dat ik in Drenthe had geboekt, maar het blijkt dat de Drentsche Aa helemaal naar het noorden ligt. We zitten op ongeveer 15 km van Groningen ?. We rijden nog wel de Hunebed Highway. Alleen het bord vinden we al helemaal super.

We slapen drie nachten in een B&B in Tynaarlo. Na aankomst besluiten we nog even naar de mac te rijden in Assen, want elke vakantie moeten we hier even eten. Nu lekker uitrusten voor de aankomende dagen waar we weer een paar mooie wandelingen op de agenda hebben staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.